Anime Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Index
Login
Register
SeasonSpringYear / 700
Anime StoryPristupi
NEDAVNI POSTOVI
Zoro vs LazarSre Sep 04, 2024 3:52 pmLazar
Test TemaaaaSre Jul 24, 2024 3:24 amAS Game Master
Dusko vs Jovan (Remake)Sub Jun 22, 2024 9:47 pmJanko
Test TemaaaaSub Jun 22, 2024 5:50 pmAS Game Master
Selo KamoenaiSre Jun 12, 2024 2:42 pmStefan
Test TemaaaaUto Apr 30, 2024 8:24 amAS Game Master
Test TemaaaaČet Feb 29, 2024 8:14 amAS Game Master
Test TemaaaaSub Jan 06, 2024 12:21 amAS Game Master
Snežna Močvara SuhanaPon Dec 25, 2023 1:16 amLazar
Test TemaaaaNed Dec 03, 2023 1:22 amAS Game Master
test temaNed Nov 19, 2023 2:36 pmAS Game Master
Prijave Za MisijeČet Nov 02, 2023 6:51 pmJanko
Jovan-PatakNed Okt 29, 2023 12:34 amKeyaru
Plaza KomatsuSub Okt 28, 2023 10:23 pmHyakkimaru
Kraljevska DvoranaSub Okt 28, 2023 10:10 pmKeyaru
Dusko vs JovanSub Okt 28, 2023 9:56 pmLazar
Valley of the EndSub Okt 28, 2023 9:48 pmHyakkimaru
Dusko-PatakSub Okt 28, 2023 9:12 pmKeyaru
Glavna KapijaSub Okt 28, 2023 10:43 amZoro
Zoro vs LazarPet Okt 27, 2023 10:31 pmZoro
Dusko - MochiPet Okt 27, 2023 10:15 pmBaji Keisuke
Lazar-PatakPet Okt 27, 2023 8:45 pmKeyaru
Round 1: Zoro VS Sano ManjiroČet Okt 26, 2023 8:00 pmZoro
Ostrvo tugeČet Okt 26, 2023 11:24 amSoul
Arashi ostrvoČet Okt 26, 2023 6:05 amShinrai
Round 1: Izana Kurowaka VS Ran HaitaniČet Okt 26, 2023 2:02 amAS Game Master
Event: Tournament 1v1Uto Okt 24, 2023 9:45 pmBaji Keisuke
Grad AgetaUto Okt 24, 2023 6:35 pmSano Manjiro
Zahtevi Za Dodavanje - MisijeUto Okt 24, 2023 1:37 pmHyakkimaru
Selo SariaUto Okt 24, 2023 1:35 pmHyakkimaru
Zoro vs ZoroUto Okt 24, 2023 10:30 amZoro

Ucitelj Ichigo - Ucenik Sasuke

Sre Jun 14, 2023 9:03 am
1
Ichigo Kurosaki
Ichigo Kurosaki
Hashira
Hashira
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Ucitelj Ichigo - Ucenik Sasuke Fe7c575ed8f7d395246799cc9695d6d3

Ovo je mesto za trening na periferiji grada. Velika i prostrana livada koja dozvoljava i upotrebu malo razornijih napada.
Sre Jun 14, 2023 9:09 am
2
Ichigo Kurosaki
Ichigo Kurosaki
Hashira
Hashira
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

POČETAK MISIJE 14.06.2023

Sedeo je kraj vode čekajući da se njegov učenik pojavi. Od kako se uprava samog sela promenila tako su se promenila i neka od pravila. Jedno od njih ticalo se i njega samog. Nova uprava je smatrala da svaki iole sposoban ratnik ima obavezu da nađe jednog učenika i da ga dovede na pristojno znanje što o borbi što o svemu ostalom. Njemu je bio dodeljen takozvani Sasuke Uchiha. Iz njegove dokumentacije koju je dobio od ljudi zaduženih za to video je da barata mačem što mu se svidelo.
Sre Jun 14, 2023 9:32 am
3
m
m
Knight
Knight
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Kao sto sam rekao,svima dobro poznati pripadnik klana Rakuri iz moje priče predložio mi je njegov plan treninga tako da me to odvelo do njegovog kao i mog prvog Senseia.
Kada sam dosao u selo u kom se nalazio sensei, iako je bilo malo ljudi svi su znali za senseia pa sam se malo raspitao i saznao da je najbolji ikad u ovom selu i jedan od boljih na svetu.Bio sam iznenađen i nisam mogao da opišem svoju sreću što ću imati takvog legendarnog senseia i što sam već korak više ka tome da postanem najjači na svetu.Ta sreća je jednostavno bila neopisiva,iako sam naravno imao "tremu" da li ću stvarno moći ispratit njegove treninge ipak je to legendarni sensei.
Kada sam stigao kraj obale gde me cekao sensei vidilo se po njemu da je jak i naravno kao svaki učenik obratio sam se sa poštovanjem.

Dobro jutro poštovani sensei(naklon).
Sre Jun 14, 2023 9:46 am
4
Ichigo Kurosaki
Ichigo Kurosaki
Hashira
Hashira
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Iz misli ga trgnu zvuk lomljenja neke grančice iza njega. Pomsilio je da je njegov učenik stigao, ali to je bila samo neki pas lutalica koji se tu kretao u potrazi za hranom. Nedugo zatim u daljini ugledao je i osobu kako mu se približava.

"Dobro jutro i tebi Sasuke. Kao što već verovatno znaš ja sam Ichigo Kurosaki i biću tvoj sensei od sada pa na dalje."

Prvo se predstavi ne bi li završio sa tim formalnim stvarima, a onda pređe na ono bitnije.

"Trening će se sastojati iz više delova. Pored same borbe radićemo na tvom mentalnom i fizičkom poboljšavanju kao i učenju raznih tehnika."

Ispriča u jednom dahu sve što je imao, a onda sačeka da vidi šta će Sasuke da kaže.
Sre Jun 14, 2023 9:59 am
5
m
m
Knight
Knight
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Sensei mnogo vam hvala što ste baš mene uzeli za učenika trudiću se da ispratim ceo vaš plan treninga za um, jacinu...
Zato molim vas nemojte da me štedite želim odmah da pređem na najteže, najbolje i najluđe(u smislu fizičke/psihičke) treninge.

Moja želja nije jednostavna ona je da postanem najjači čovek na svetu zato molim vas da ne budete blagi i naravno za svaku moju neposlušnost prihvatam sve kazne dok ne shvatim ono što trebam.

Tako da zvanično mogu reći sledeće. Moje ime je Sasuke Uchiha od danas cu biti vaš učenik i težiti ka tome da budem vaš najbolji učenik, najjači čovek na svetu i pripadnik klana Rakuri!

Sačekao je da vidi šta će njegov sensei da kaže na to.
Sre Jun 14, 2023 10:23 am
6
Ichigo Kurosaki
Ichigo Kurosaki
Hashira
Hashira
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Svideo mu se entuzijazam koji je njegov ucenik imao. Podsećao ga je na njega samog iz mlađih dana dok se skrivajući se od roditelja svako veče izvlčio iz kuće ne bi li trenirao sa svojim mačem.

"Znači pun si elana i spreman za nove pobede. To mi se sviđa."

Izvadi neko svoje blokče koje je imao sa sobom pa poče nešto da piskara.

"U redu onda. Za početak ćemo testirati tvoju fizičku snagu. Na onoj tamo grani odradi što više zgibova, a zatim odradi što više sklekova."

Želeo je da ima sve podatke kako bi mogao da prati razvoj i napredak svog učenika.

Sre Jun 14, 2023 11:21 am
7
m
m
Knight
Knight
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Na sensieve reči:"Znači pun si elana i spreman za nove pobede. To mi se sviđa."

Bio sam oduševljen zbog pohvale, medjutim nije bilo toliko mesta za tu uzbuđenost pošto su njegove sledeće reči bile:

:"U redu onda. Za početak ćemo testirati tvoju fizičku snagu. Na onoj tamo grani odradi što više zgibova, a zatim odradi što više sklekova."

Naravno odmah sam se bacio na posao i krenuo sa zgibovima u jednoj seriji za samo minutu uradio 30 zgibova, kada su sklekovi došli na red u jednoj seriji od 2 minute uradio sam neverovatnih 100 sklekova.

Sensei me je upitao:Da li si pre trenirao, pre nego si došao ovde

Naravno, rekao sam da jesam

KRAJ MISIJE 14.06.2023 [center]
Uto Jun 27, 2023 12:04 am
8
Ichigo Kurosaki
Ichigo Kurosaki
Hashira
Hashira
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

POČETAK MISIJE 21.06.2023

Drugi trening bio je zakazan za to jutro. Vreme na njegovu sreću bilo je sunčano sa obzirom na to kako je noć pre toga pljuštala kiša. Još uvek se mogla videti koja koja barica po terenu, ali to ne bi trebalo da ga spreči u današnjem treningu. Naslonio se na jedan stub koji se nalazio na terenu i sačekao da njegov učenik dođe. Uvek je gledao da dođe nekoliko minuta pre vremena kako bi mogao da proveri samo stanje terena.
9
Sponsored content
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

descriptionUcitelj Ichigo - Ucenik Sasuke EmptyUcitelj Ichigo - Ucenik Sasuke

more_horiz
Ucitelj Ichigo - Ucenik Sasuke Fe7c575ed8f7d395246799cc9695d6d3

Ovo je mesto za trening na periferiji grada. Velika i prostrana livada koja dozvoljava i upotrebu malo razornijih napada.

descriptionUcitelj Ichigo - Ucenik Sasuke EmptyRe: Ucitelj Ichigo - Ucenik Sasuke

more_horiz
POČETAK MISIJE 14.06.2023

Sedeo je kraj vode čekajući da se njegov učenik pojavi. Od kako se uprava samog sela promenila tako su se promenila i neka od pravila. Jedno od njih ticalo se i njega samog. Nova uprava je smatrala da svaki iole sposoban ratnik ima obavezu da nađe jednog učenika i da ga dovede na pristojno znanje što o borbi što o svemu ostalom. Njemu je bio dodeljen takozvani Sasuke Uchiha. Iz njegove dokumentacije koju je dobio od ljudi zaduženih za to video je da barata mačem što mu se svidelo.

descriptionUcitelj Ichigo - Ucenik Sasuke EmptyRe: Ucitelj Ichigo - Ucenik Sasuke

more_horiz

Kao sto sam rekao,svima dobro poznati pripadnik klana Rakuri iz moje priče predložio mi je njegov plan treninga tako da me to odvelo do njegovog kao i mog prvog Senseia.
Kada sam dosao u selo u kom se nalazio sensei, iako je bilo malo ljudi svi su znali za senseia pa sam se malo raspitao i saznao da je najbolji ikad u ovom selu i jedan od boljih na svetu.Bio sam iznenađen i nisam mogao da opišem svoju sreću što ću imati takvog legendarnog senseia i što sam već korak više ka tome da postanem najjači na svetu.Ta sreća je jednostavno bila neopisiva,iako sam naravno imao "tremu" da li ću stvarno moći ispratit njegove treninge ipak je to legendarni sensei.
Kada sam stigao kraj obale gde me cekao sensei vidilo se po njemu da je jak i naravno kao svaki učenik obratio sam se sa poštovanjem.

Dobro jutro poštovani sensei(naklon).

more_horiz
Iz misli ga trgnu zvuk lomljenja neke grančice iza njega. Pomsilio je da je njegov učenik stigao, ali to je bila samo neki pas lutalica koji se tu kretao u potrazi za hranom. Nedugo zatim u daljini ugledao je i osobu kako mu se približava.

"Dobro jutro i tebi Sasuke. Kao što već verovatno znaš ja sam Ichigo Kurosaki i biću tvoj sensei od sada pa na dalje."

Prvo se predstavi ne bi li završio sa tim formalnim stvarima, a onda pređe na ono bitnije.

"Trening će se sastojati iz više delova. Pored same borbe radićemo na tvom mentalnom i fizičkom poboljšavanju kao i učenju raznih tehnika."

Ispriča u jednom dahu sve što je imao, a onda sačeka da vidi šta će Sasuke da kaže.

more_horiz

Sensei mnogo vam hvala što ste baš mene uzeli za učenika trudiću se da ispratim ceo vaš plan treninga za um, jacinu...
Zato molim vas nemojte da me štedite želim odmah da pređem na najteže, najbolje i najluđe(u smislu fizičke/psihičke) treninge.

Moja želja nije jednostavna ona je da postanem najjači čovek na svetu zato molim vas da ne budete blagi i naravno za svaku moju neposlušnost prihvatam sve kazne dok ne shvatim ono što trebam.

Tako da zvanično mogu reći sledeće. Moje ime je Sasuke Uchiha od danas cu biti vaš učenik i težiti ka tome da budem vaš najbolji učenik, najjači čovek na svetu i pripadnik klana Rakuri!

Sačekao je da vidi šta će njegov sensei da kaže na to.

more_horiz
Svideo mu se entuzijazam koji je njegov ucenik imao. Podsećao ga je na njega samog iz mlađih dana dok se skrivajući se od roditelja svako veče izvlčio iz kuće ne bi li trenirao sa svojim mačem.

"Znači pun si elana i spreman za nove pobede. To mi se sviđa."

Izvadi neko svoje blokče koje je imao sa sobom pa poče nešto da piskara.

"U redu onda. Za početak ćemo testirati tvoju fizičku snagu. Na onoj tamo grani odradi što više zgibova, a zatim odradi što više sklekova."

Želeo je da ima sve podatke kako bi mogao da prati razvoj i napredak svog učenika.

more_horiz

Na sensieve reči:"Znači pun si elana i spreman za nove pobede. To mi se sviđa."

Bio sam oduševljen zbog pohvale, medjutim nije bilo toliko mesta za tu uzbuđenost pošto su njegove sledeće reči bile:

:"U redu onda. Za početak ćemo testirati tvoju fizičku snagu. Na onoj tamo grani odradi što više zgibova, a zatim odradi što više sklekova."

Naravno odmah sam se bacio na posao i krenuo sa zgibovima u jednoj seriji za samo minutu uradio 30 zgibova, kada su sklekovi došli na red u jednoj seriji od 2 minute uradio sam neverovatnih 100 sklekova.

Sensei me je upitao:Da li si pre trenirao, pre nego si došao ovde

Naravno, rekao sam da jesam

KRAJ MISIJE 14.06.2023 [center]

more_horiz
POČETAK MISIJE 21.06.2023

Drugi trening bio je zakazan za to jutro. Vreme na njegovu sreću bilo je sunčano sa obzirom na to kako je noć pre toga pljuštala kiša. Još uvek se mogla videti koja koja barica po terenu, ali to ne bi trebalo da ga spreči u današnjem treningu. Naslonio se na jedan stub koji se nalazio na terenu i sačekao da njegov učenik dođe. Uvek je gledao da dođe nekoliko minuta pre vremena kako bi mogao da proveri samo stanje terena.

more_horiz
privacy_tip Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu