Anime Story
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Index
Login
Register
SeasonSpringYear / 700
Anime StoryPristupi
NEDAVNI POSTOVI
Zoro vs LazarSre Sep 04, 2024 3:52 pmLazar
Test TemaaaaSre Jul 24, 2024 3:24 amAS Game Master
Dusko vs Jovan (Remake)Sub Jun 22, 2024 9:47 pmJanko
Test TemaaaaSub Jun 22, 2024 5:50 pmAS Game Master
Selo KamoenaiSre Jun 12, 2024 2:42 pmStefan
Test TemaaaaUto Apr 30, 2024 8:24 amAS Game Master
Test TemaaaaČet Feb 29, 2024 8:14 amAS Game Master
Test TemaaaaSub Jan 06, 2024 12:21 amAS Game Master
Snežna Močvara SuhanaPon Dec 25, 2023 1:16 amLazar
Test TemaaaaNed Dec 03, 2023 1:22 amAS Game Master
test temaNed Nov 19, 2023 2:36 pmAS Game Master
Prijave Za MisijeČet Nov 02, 2023 6:51 pmJanko
Jovan-PatakNed Okt 29, 2023 12:34 amKeyaru
Plaza KomatsuSub Okt 28, 2023 10:23 pmHyakkimaru
Kraljevska DvoranaSub Okt 28, 2023 10:10 pmKeyaru
Dusko vs JovanSub Okt 28, 2023 9:56 pmLazar
Valley of the EndSub Okt 28, 2023 9:48 pmHyakkimaru
Dusko-PatakSub Okt 28, 2023 9:12 pmKeyaru
Glavna KapijaSub Okt 28, 2023 10:43 amZoro
Zoro vs LazarPet Okt 27, 2023 10:31 pmZoro
Dusko - MochiPet Okt 27, 2023 10:15 pmBaji Keisuke
Lazar-PatakPet Okt 27, 2023 8:45 pmKeyaru
Round 1: Zoro VS Sano ManjiroČet Okt 26, 2023 8:00 pmZoro
Ostrvo tugeČet Okt 26, 2023 11:24 amSoul
Arashi ostrvoČet Okt 26, 2023 6:05 amShinrai
Round 1: Izana Kurowaka VS Ran HaitaniČet Okt 26, 2023 2:02 amAS Game Master
Event: Tournament 1v1Uto Okt 24, 2023 9:45 pmBaji Keisuke
Grad AgetaUto Okt 24, 2023 6:35 pmSano Manjiro
Zahtevi Za Dodavanje - MisijeUto Okt 24, 2023 1:37 pmHyakkimaru
Selo SariaUto Okt 24, 2023 1:35 pmHyakkimaru
Zoro vs ZoroUto Okt 24, 2023 10:30 amZoro

Zapadno Groblje

Pon Apr 24, 2023 11:15 pm
1
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Zapadno Groblje  Desktop-wallpaper-dark-cemetery-anime-graveyard

Zapadno Groblje grada SHANIA-A, mjesto na kojem su se kopali oni bez ugleda i neke naročite reputacije. Za razliku od istočnog dijela bilo je uvijek u sijeni jer je okruzeno velikim zidinama tako da bi sunce slabo dopiiralo.
Pon Apr 24, 2023 11:19 pm
2
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Nerijetko Urami-u bi se desavali teski dani unutar Kraljevstva pa je svoju utjehu i mir nasao na ovome mjestu. Groblje je bilo u blagom haosu, zapusteno, bez cuvara. Na okolnim spomenicima uklesana bi bila Imena i eventualno godina preminulog ako bi se iko mogao sjetiti istih.

Jednog tmurnog i mračnog dana Urami je dosao na groblje, vani je bilo promrzlo ali to ga nije spriječacalo da dođe i posjeti svoje omiljeno mjesto. Kao i obično bilo je prazno i tiho.

- hmm napokon mir, najzad mjesto bez ljudi
Uto Apr 25, 2023 12:25 am
3
Atlas Orion
Atlas Orion
Sergeat
Sergeat
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Šetajuči gradom izgleda da sam skrenuo u krivu ulicu, Od umora to sam primijetio tek nakon što sam stigao do groblja. Nisam poznavao ovaj dio grada tako da se osvrunuo par puta oko sebe.

U blizini kraj jednog od grobova stajao je veliki čovijek bijele kose. Pa izgleda da ce mi ipak trebati koja smijernica da se vraitim do svojeg predjela grada..

Pozdrav gospodine, trebao bih vas na par trenutaka ako biste mogli izdvojiti malo vremena za mene bio bih vam zahvalan. Atlas, Atlas Orion
Uto Apr 25, 2023 12:37 am
4
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Stajao je mirno i uzivao u tisini, a potom njegov sklad i harmonija bjese unisteni. Sa njegove lijeve strane stajo je lik nesto riđe kose, mekog stasa i tupog pogleda i pitao ga za malo vremena.
I ako ga je zelio odbiti Urami odluci mlađanom liku pokloniti djelic svog vremena bez da mu kaze svoje ime i cuje sta to pametno ima da ga pita.

Atlas, Atlas Orion? Nikad čuo, ali dobro to sada nije bitno, mozes dobiti malo mog vremena ali potrudi se da to sto mi zelis reci bude nesto pametno ako zelis napustiti ovo mjesto, ili si pak dosao na konak?
Uto Apr 25, 2023 1:29 am
5
Atlas Orion
Atlas Orion
Sergeat
Sergeat
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Njegova arogancija malo mu je jela živce ali pošto sam ja njemu prišao odlucio sam ju trpiti još malo. Iako njegove riječi su ga potaknule na razmišljanje.

Izgubio sam se pa rekom ako biste mi mogli pokazati put, ali sad.. Ni konak ne zvuci lose. U zadnji vrijeme lutam sve vise, lutam bez svrhe i clja.

Rekao je gledajuci ga u oci. Nije ga pokusavao uplasiti ali to je bio znaci da daljnje nepostovanje nece trpiti.

Khm, kao što rekom Atlas Orion
Uto Apr 25, 2023 1:55 am
6
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Čuvši sta maleni Atlas ima da mu kaze Urami se samo kiselo osmiješi. Kroz glavu mu prođe da bi mu bas jedan ovakav trebao, čak bi mu i mogao biti od koristi. Već u narednom času njegove facijalne ekspresije se promjeniše mimika na njegovom licu postade čudna.

Od lika koji se smijao do prije par trenutaka Urami se uozbilji i odluči Atlasu reći par riječi.

- Za početak prati me.

Urami je napravio dvadesetak koraka a zatim su se sa obje njegove strane pojavili kovčezi.
Zapadno Groblje  Ebe6ad2056b3e4772ed5c1df0409beea

Laganim pokretom noge odluči otvoriti jedan te leže u njega, promrljavši nesto sitno kroz svoja usta.
Zapadno Groblje  0b2b4d01ac44b70ae9b0d9083315bb58

- Dođi ovamo Atlase, otvori jedan, lezi, prazni su.

- Ako zaista lutas i ne mozes da pronađes sebe ovo je jedini način.

Urami se još uvijek nije želio predstaviti Atlasu, pustio ga je da sam odluči da li je spreman na ovaj put ili ne.
Uto Apr 25, 2023 2:10 am
7
Atlas Orion
Atlas Orion
Sergeat
Sergeat
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Čudne stvari se dešavaju. Pozvao me da mu se pridruzšim u jednom od kovčega, pa to je mozda i ono što sam htio. Zakoračio sa za njim te legao u kovček koji je bio nasuprot njegovom. Kovček je bio udoban, svila ? ne pamuk.
Vidjevši da ce ovo da potraje prio nego je prislonio glavu zapalio je jednu cigaretu.

Ležeći u kovčeku gledao je u nebo..

Pa .. trebam li ga zatvoriti ili to nije dio rituala ?
Uto Apr 25, 2023 2:32 am
8
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

I ako zatečen Urami se nije dao omesti, bio je iznenađen što ga je slučajni prolaznik poslušao. Obično je Urami taj koji ide u extreme a ljudi nisu spremni za iste, ali izgleda da je ovaj bio drugog kova.

- Ne, ne moraš zatvarati.

- Mislim da je vrijeme da ti ispričam priču.

- Story - :

Nakon što završi Urami ustate iz kovčega te stade ispred Atlasovog

- Urami, čast je bila moja a muda su izgleda tvoja. Čim si došao ovako daleko. Ako si sa ovu mračnu stranu, crnu. Imaš svoju priliku.

Urami mu ispuži ruku te širom otvori dlan u nadi da će ovaj pristati.
Uto Apr 25, 2023 3:24 am
9
Atlas Orion
Atlas Orion
Sergeat
Sergeat
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Pomaknuo sam se sa mjesta dok sam slušao Uramijev monolog, pažljivo promatrajući njegove geste i izraz lica. Kada je Urami završio,  osmjehnuo sam se očima koje su se sjajile u mraku.

Vrlo zanimljivo, Urami mislim da si u pravu kada kažeš da svijet treba antagoniste, tim rečenim mislim da ce ovo biti pocetak nećek večeg.

Atlas je zatim pružio ruku i stao uz Uramija, stiskajući njegovu dlan.

Pokaži mi put i ja ču ti pokazati kako da hodaš njime.
Uto Apr 25, 2023 3:16 pm
10
Urami Ketsukei
Urami Ketsukei
Kizuki
Kizuki
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Nakon sto je Atlas prihvatio Uramievu ponudu ovaj je bio vidno zadovoljan, u svoje redove uspio je dovesti jos jednog ratnika. Svega par trenutaka kasnije nakon sto su se pozdravili i sklopili pos'o ovaj mu ke klimnu glavom i pokazao ka izlazu.

- Dođi vrijeme je da krenemo, ovaj lijes ne moze cekati dovijeka prazan. Donesi mi trofej pa da zabava najzad počne.

- Ako ti ikada zatrebam, znaš šta treba raditi.

- Do narednog puta Atlase...

Završivši i ovaj dio posla Urami je bio slobodan i mogao se zaputiti ka svojoj kući.
Sre Apr 26, 2023 10:00 pm
11
Atlas Orion
Atlas Orion
Sergeat
Sergeat
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Osmijehnuo se na njegov komentar o lijesu, ovo ce biti zanimljivo pomislio je. Vidjevši kako Urami odlazi bilo mi je glupo pitati da mi pokaze put tako da sam odlucio sam naci put do svoje kuce. Mahnuo je Uramiu i krenuo.

Vidimo se

Rekavsi to razmislkio je malo o svojim narednim akcijama
Pon Maj 01, 2023 12:57 am
12
Zola
Zola
Knight
Knight
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

Voleo sam da istrazujem svasta novo u zivotu, ali prvi put sam video ovakvo mesto u gradu gde sam prvi put video da je vecina ljudi srecno, po prvi put sam osetio ovako nesto, sto ljudi nazivaju bol i mrznja. Poceo sam sve vise da budem hladan, nakon sat vremena okrenuo sam se i nastavio dalje od ovog okrutnog i surovog mesta hladniji nego ikad.
13
Sponsored content
Level:

10

Health

500 / 500

Energy

500 / 500

Mana

500 / 500

descriptionZapadno Groblje  EmptyZapadno Groblje

more_horiz
Zapadno Groblje  Desktop-wallpaper-dark-cemetery-anime-graveyard

Zapadno Groblje grada SHANIA-A, mjesto na kojem su se kopali oni bez ugleda i neke naročite reputacije. Za razliku od istočnog dijela bilo je uvijek u sijeni jer je okruzeno velikim zidinama tako da bi sunce slabo dopiiralo.

descriptionZapadno Groblje  EmptyRe: Zapadno Groblje

more_horiz
Nerijetko Urami-u bi se desavali teski dani unutar Kraljevstva pa je svoju utjehu i mir nasao na ovome mjestu. Groblje je bilo u blagom haosu, zapusteno, bez cuvara. Na okolnim spomenicima uklesana bi bila Imena i eventualno godina preminulog ako bi se iko mogao sjetiti istih.

Jednog tmurnog i mračnog dana Urami je dosao na groblje, vani je bilo promrzlo ali to ga nije spriječacalo da dođe i posjeti svoje omiljeno mjesto. Kao i obično bilo je prazno i tiho.

- hmm napokon mir, najzad mjesto bez ljudi

more_horiz
Šetajuči gradom izgleda da sam skrenuo u krivu ulicu, Od umora to sam primijetio tek nakon što sam stigao do groblja. Nisam poznavao ovaj dio grada tako da se osvrunuo par puta oko sebe.

U blizini kraj jednog od grobova stajao je veliki čovijek bijele kose. Pa izgleda da ce mi ipak trebati koja smijernica da se vraitim do svojeg predjela grada..

Pozdrav gospodine, trebao bih vas na par trenutaka ako biste mogli izdvojiti malo vremena za mene bio bih vam zahvalan. Atlas, Atlas Orion

more_horiz
Stajao je mirno i uzivao u tisini, a potom njegov sklad i harmonija bjese unisteni. Sa njegove lijeve strane stajo je lik nesto riđe kose, mekog stasa i tupog pogleda i pitao ga za malo vremena.
I ako ga je zelio odbiti Urami odluci mlađanom liku pokloniti djelic svog vremena bez da mu kaze svoje ime i cuje sta to pametno ima da ga pita.

Atlas, Atlas Orion? Nikad čuo, ali dobro to sada nije bitno, mozes dobiti malo mog vremena ali potrudi se da to sto mi zelis reci bude nesto pametno ako zelis napustiti ovo mjesto, ili si pak dosao na konak?

more_horiz
Njegova arogancija malo mu je jela živce ali pošto sam ja njemu prišao odlucio sam ju trpiti još malo. Iako njegove riječi su ga potaknule na razmišljanje.

Izgubio sam se pa rekom ako biste mi mogli pokazati put, ali sad.. Ni konak ne zvuci lose. U zadnji vrijeme lutam sve vise, lutam bez svrhe i clja.

Rekao je gledajuci ga u oci. Nije ga pokusavao uplasiti ali to je bio znaci da daljnje nepostovanje nece trpiti.

Khm, kao što rekom Atlas Orion

more_horiz
Čuvši sta maleni Atlas ima da mu kaze Urami se samo kiselo osmiješi. Kroz glavu mu prođe da bi mu bas jedan ovakav trebao, čak bi mu i mogao biti od koristi. Već u narednom času njegove facijalne ekspresije se promjeniše mimika na njegovom licu postade čudna.

Od lika koji se smijao do prije par trenutaka Urami se uozbilji i odluči Atlasu reći par riječi.

- Za početak prati me.

Urami je napravio dvadesetak koraka a zatim su se sa obje njegove strane pojavili kovčezi.
Zapadno Groblje  Ebe6ad2056b3e4772ed5c1df0409beea

Laganim pokretom noge odluči otvoriti jedan te leže u njega, promrljavši nesto sitno kroz svoja usta.
Zapadno Groblje  0b2b4d01ac44b70ae9b0d9083315bb58

- Dođi ovamo Atlase, otvori jedan, lezi, prazni su.

- Ako zaista lutas i ne mozes da pronađes sebe ovo je jedini način.

Urami se još uvijek nije želio predstaviti Atlasu, pustio ga je da sam odluči da li je spreman na ovaj put ili ne.

more_horiz
Čudne stvari se dešavaju. Pozvao me da mu se pridruzšim u jednom od kovčega, pa to je mozda i ono što sam htio. Zakoračio sa za njim te legao u kovček koji je bio nasuprot njegovom. Kovček je bio udoban, svila ? ne pamuk.
Vidjevši da ce ovo da potraje prio nego je prislonio glavu zapalio je jednu cigaretu.

Ležeći u kovčeku gledao je u nebo..

Pa .. trebam li ga zatvoriti ili to nije dio rituala ?

more_horiz
I ako zatečen Urami se nije dao omesti, bio je iznenađen što ga je slučajni prolaznik poslušao. Obično je Urami taj koji ide u extreme a ljudi nisu spremni za iste, ali izgleda da je ovaj bio drugog kova.

- Ne, ne moraš zatvarati.

- Mislim da je vrijeme da ti ispričam priču.

- Story - :

Nakon što završi Urami ustate iz kovčega te stade ispred Atlasovog

- Urami, čast je bila moja a muda su izgleda tvoja. Čim si došao ovako daleko. Ako si sa ovu mračnu stranu, crnu. Imaš svoju priliku.

Urami mu ispuži ruku te širom otvori dlan u nadi da će ovaj pristati.

more_horiz
Pomaknuo sam se sa mjesta dok sam slušao Uramijev monolog, pažljivo promatrajući njegove geste i izraz lica. Kada je Urami završio,  osmjehnuo sam se očima koje su se sjajile u mraku.

Vrlo zanimljivo, Urami mislim da si u pravu kada kažeš da svijet treba antagoniste, tim rečenim mislim da ce ovo biti pocetak nećek večeg.

Atlas je zatim pružio ruku i stao uz Uramija, stiskajući njegovu dlan.

Pokaži mi put i ja ču ti pokazati kako da hodaš njime.

more_horiz
Nakon sto je Atlas prihvatio Uramievu ponudu ovaj je bio vidno zadovoljan, u svoje redove uspio je dovesti jos jednog ratnika. Svega par trenutaka kasnije nakon sto su se pozdravili i sklopili pos'o ovaj mu ke klimnu glavom i pokazao ka izlazu.

- Dođi vrijeme je da krenemo, ovaj lijes ne moze cekati dovijeka prazan. Donesi mi trofej pa da zabava najzad počne.

- Ako ti ikada zatrebam, znaš šta treba raditi.

- Do narednog puta Atlase...

Završivši i ovaj dio posla Urami je bio slobodan i mogao se zaputiti ka svojoj kući.

more_horiz
Osmijehnuo se na njegov komentar o lijesu, ovo ce biti zanimljivo pomislio je. Vidjevši kako Urami odlazi bilo mi je glupo pitati da mi pokaze put tako da sam odlucio sam naci put do svoje kuce. Mahnuo je Uramiu i krenuo.

Vidimo se

Rekavsi to razmislkio je malo o svojim narednim akcijama

more_horiz
Voleo sam da istrazujem svasta novo u zivotu, ali prvi put sam video ovakvo mesto u gradu gde sam prvi put video da je vecina ljudi srecno, po prvi put sam osetio ovako nesto, sto ljudi nazivaju bol i mrznja. Poceo sam sve vise da budem hladan, nakon sat vremena okrenuo sam se i nastavio dalje od ovog okrutnog i surovog mesta hladniji nego ikad.

more_horiz
privacy_tip Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu